Минулі

Звітний концерт духового відділу музичної школи Академії музики ім. М. Глінки

2017-12-26 13:00:00

26 грудня 2017 року відбувся звітний концерт духового відділу музичної школи Академії музики ім. М. Глінки. Діти підкорили сольною грою усіх присутніх у залі своїми музичними талантами. Звучали такі інструменти,як : сопілка, флейта, кларнет, труба, валторна, тромбон ,ксилофон та барабани. На сцені були маленькі професіонали.

Ще хочеться відзначити,що було проведено шість концертів, і все це за півроку, це був сьомий, а 28 грудня на звітному концерті всієї школи буде восьмий. Діти активно займаються улюбленою справою та дарують слухачам гарну класичну, сучасну та джазову музику,а також море позитиву, життєвої енергії та просто гарного настрою.

Після сольних виступів, на сцену виходить духовий оркестр школи -художній керівник та диригент Римма Сергіївна Литвиненко . Які просто підірвали оваціями та вигуками браво увесь зал. Це було неперевершено!

Хотілося сказати слова вдячності завідуючій духовим відділом школи Зернаєвій Ользі Сергіївні. Яка подякувала всім батькам за їхніх дітей та подарувала всім учням духового відділу смачнючі та незвичайні солодкі подарунки. Діти були просто щасливі. Дякуємо всім викладачам духового відділу ,які вкладають у кожну дитину частинку себе, турбуються за них, радіють разом перемогам . Згадуються слова видатного німецького педагога А. Дістеверга « Покажи мені своїх учнів, і я побачу тебе». Ми бачимо професіоналів, людей ,які люблять свою професію та є чудовим прикладом для своїх дітей.

І на завершення, від щирого серця, хотілося побажати не зупинятися на досягнутому, завжди йти вперед. Творчих перемог та до нових творчих зустрічей!

Куса Ю.О. викладач з музично — теоретичних дисциплін Дніпропетровської академії музики ім. М. Глінки.