Минулі

Концерт Духового оркестру фахового музичного коледжу

2024-05-21 17:00:00

21 травня у великій залі академії відбувся концерт Духового оркестру фахового музичного коледжу під керівництвом Римми Литвиненко. Як завжди, програма концерту була насичена яскравими та різноманітними композиціями. Особливою цікавинкою концерту стали виступи здобувачів у якості диригента та сольними виступами у супроводі оркестру.
Здобувачі 4 курсу Софія Дорошевич, Андрій Коломієць та студент музичного факультету Михайло Свинаренко на високому рівні продемонстрували свою підготовку до диригентської роботи.
Яскравими моментами стали виступи солістів з оркестром — дуету трубачів Василя Яворського та Івана Філатова, дуету флейтисток Каріни Дришлюк та Софії Фатєєвої, дуету ксилофоністів Ардрія Коломійця та Нікіти Лемещака, а також блискучого виступу Софії Дорошевич на флейті пікколо. Несподіваним та оригінальним виявився виступ солістки-вокалістки Ксенії Башибулар, яка чуттєво виконала всіма улюблену пісню «Чорнобривці». Публіка перебувала у захваті від концерту та із задоволенням покликала оркестр на біс. Свято музики відбулося !!!